MKB Management Services

ervaring, slagvaardigheid, korte lijnen, succesvol

Ons verhaal

Ons bedrijf is in 1998 opgericht om startende ondernemers, zelfstandigen en het MKB met vraagstukken over hun bedrijfsvoering te ondersteunen. Wij zijn gespecialiseerd in business coaching, het maken van business plannen en het lanceren van nieuwe producten/diensten. Ook wij zijn zelf ooit gestart als ondernemer en willen onze deskundigheid en ervaring inzetten om collega ondernemers te ondersteunen en te behoeden van de beginnersfouten die wij zeker gemaakt hebben. Wij zijn een klein bedrijf waardoor onze aanpak zich kenmerkt door korte lijnen, snel persoonlijk contact en concurrerende tariefstelling. Neem contact op voor een persoonlijke kennismaking en laat je verrassen door onze aanpak.

Wat wij doen

Speerpunten:

 

  • Business coaching

  • Business plannen

  • Introductie van nieuwe producten, uitbreiding van dienstverlening, begeleiding van groei

Aanvullende dienstverlening:

 

  • Verkoop klaar maken van bedrijven

  • Klankbord functie vervullen voor eigenaren/directies

  • Reorganisatie begeleiding

Grote Beer Licht en Ontwerp
Wij bieden ondersteuning bij het opstarten van dit bedrijf in lichtontwerp. Er zijn diverse gesprekken gevoerd over de richting en wijze van productie en verkoop van de zelf ontwikkelde producten. (www.grotebeerlichtenontwerp.nl)
Business plannen
Wij worden ingezet bij ondernemingen die business plannen nodig hebben voor hun eigen gebruik, voor de sturing maar ook om financiers te vinden voor hun plannen. Daarnaast is het hebben van een business plan een vereiste om sturing te geven aan je plannen.
Mosfox
Dit is een bedrijf in de lichaamsverzorgingsmarkt en verhuur van zonnestudio’s. Wij hebben ondersteuning geboden bij het opzetten van een ondernemingsplan en de daaraan gekoppelde rapportage structuur. (www.mosfox.nl)
Starters
Wij hebben geholpen bij het opzetten van een onderwijsbegeleidingsactiviteit voor het basisonderwijs naast het hebben een vaste baan.

Ook ondersteunen wij een onderhoudsbedrijf bij het starten vanuit de WW. Hiervoor hebben we samen een ondernemingsplan gemaakt en hebben we geholpen met diverse praktische zaken, zoals de financiering.

Diverse andere opstart activiteiten naar ondernemerschap hebben wij begeleid, zowel vanuit een vaste baan, vanuit de ww en als uitbreiding op bestaand ondenemerschap.

SimplyRose
Wij hebben geholpen een familielid op te nemen in  de bedrijfsvoering en hebben  de verantwoordelijkheden en bevoegdheden vastgelegd. Daarnaast hebben wij advies gegeven over de voorwaarden voor uitbreiding. (www.simplyrose.nl)
Paintkit
Wij helpen bij het op de markt brengen van een tweetal innovatieve schilderproducten. Van het maken van het ondernemingsplan, het verzorgen van de financiering en het vastleggen van het octrooi tot en met het begeleiden van het maken van een website inclusief webshop. Wij zijn direct betrokken bij de verkoop van de producten in het buitenland. Alle onderdelen van de bedrijfsvoering komen in dit project aan de orde. (www.paintkit.nl)
Wesh
Wij hebben Wesh, een internationaal handelsbedrijf, geholpen en geadviseerd op het gebied van algemeen management. (www.wesh.nl)

Aangesloten bij ons netwerk

Marketingbureau

Steeds vaker wordt het internet gebruikt om gerichte marketingcampagnes te voeren. Wij werken samen met een onafhankelijk online media advies bureau. Specialist in SEO, adwords campagnes en website design. Bewezen slagkracht, officieel Google partner en uitstekende reviews. Geef ons een belletje en we brengen je direct in contact.

Financiële planning en hypotheken

Bij zelfstandig worden of zelfstandig zijn is het van groot belang te weten wat je huidige financiële situatie is en wat deze gaat worden in de toekomst. Laat je niet verrassen, weet waar je aan toe bent. Laat dus een financiële planning maken. Geef ons een belletje en we brengen je in contact met de juiste partij.

Met spoed een interim manager nodig

Tijdens onze begeleidingstrajecten komen wij geregeld tegen dat bedrijven met spoed een tijdelijke kracht nodig hebben. Onze contacten in de markt zijn dusdanig dat wij hierin snel kunnen voorzien. Of het nu gaat om een interim manager die een herstructurering kan uitvoeren of begeleiden of om een administratieve kracht. Geef even een belletje en we gaan op zoek.

Verkoop

Wij hebben de juiste contacten om snel professionele accountmanagers en verkoopteams te kunnen inzetten. Wij kunnen dit met grote spoed voor je regelen. Geef ons een belletje en we gaan direct aan de slag.