MKB Management Services

Speerpunten

Startup

Business coaching

Wij helpen ondernemers met business coaching trajecten om hun persoonlijke en zakelijke doelstellingen te realiseren. Wij formuleren gezamenlijk realistische doelen en vinden de weg naar het bereiken daarvan. Ons doel is om je als ondernemer succesvol(ler) te laten zijn.

Met onze business coaching heb je een ervaren en deskundig coach aan je zijde. Neem contact op en laat je verrassen door onze aanpak.

Meer informatie
Meeting

Businessplannen

80% van de ondernemingen in Nederland beschikt niet over een goed business plan. Er wordt wel gewerkt met budgets en begrotingen maar dat is toch heel wat anders als een goed business plan. Hierin worden strategische keuzes gemaakt voor de middellange termijn. Een business plan heb je nodig om je groei te plannen en tijdig te zien of je huidige financiering toereikend is om de toekomstplannen te realiseren. Neem contact met ons op, wij helpen je met het maken van een goed doortimmerd business plan.

Meer informatie
Teamwork

Product lancering

Een goed idee of een nieuw product op de markt brengen of je bedrijf verder uitbreiden, het gaat altijd ten koste van je huidige activiteiten. Het legt een fors beslag op de organisatie, of je nu alleen onderneemt of dat je al wat groter bent, productlancering is een specialiteit op zich. Laat je helpen door onze specialisten die veel ervaring hebben hiermee.

Meer informatie