Speerpunten

Speerpunten

startup

Business coaching

Wat houdt business coaching in? Wij helpen ondernemers met business coaching trajecten hun persoonlijke en zakelijke dromen te realiseren. Wij doen dat door realistische doelen te formuleren en gezamenlijk de weg ernaartoe te vinden. Met onze business coaching heb je een ervaren en deskundige coach aan je zijde.

header-financiering

Businessplannen

De ontwikkeling die een bedrijf doormaakt bestaat uit diverse fasen. Omdat elke fase zijn eigen problematieken kent is geregeld bijsturing nodig. Wij helpen je met het maken van business plannen, begeleiden je bij een eventueel noodzakelijke herstructurering en kunnen je helpen een passende financiering te vinden.

meeting

Business analyse

Het is uiteraard belangrijk te weten hoe jouw bedrijf ervoor staat. Wat is de huidige situatie, wat is je verdienmodel, met welke producten of diensten maak je nu je winst, waar liggen de kansen en voor welke financiƫle of organisatorische uitdagingen sta je? Dan is het maken van een business analyse van je bedrijf een goede methode om dit inzichtelijk te maken. Bij deze analyse onderzoek je verschillende aspecten van je bedrijf, zoals de inrichting van de organisatie, de marketing en de financiƫle huishouding. Hierdoor krijg je een goed beeld van de organisatie, waar je de resultaten boekt en wat je moet aanpassen om succesvol te worden of te blijven.

header-productlancering

Tijdelijk en vast personeel

Ook voor je zoektocht naar vast personeel kunnen wij je van dienst zijn door onze samenwerking met een gespecialiseerde partij. Deze partij werkt op een unieke manier om personeel te vinden en te laten reageren. Maar uiteindelijk ben je uiteraard zelf degene die tot uitnodigen van de kandidaten besluit. Je houdt zelf het roer in handen maar besteedt het werk uit.