Speerpunten

Speerpunten

startup

Business coaching

Wat houdt business coaching in? Wij helpen ondernemers met business coaching trajecten hun persoonlijke en zakelijke dromen te realiseren. Wij doen dat door realistische doelen te formuleren en gezamenlijk de weg ernaartoe te vinden. Met onze business coaching heb je een ervaren en deskundige coach aan je zijde.

header-financiering

Businessplannen

De ontwikkeling die een bedrijf doormaakt bestaat uit diverse fasen. Omdat elke fase zijn eigen problematieken kent is geregeld bijsturing nodig. Wij helpen je met het maken van business plannen, begeleiden je bij een eventueel noodzakelijke herstructurering en kunnen je helpen een passende financiering te vinden.

meeting

Product lancering

We hebben geregeld te maken met mensen die een uitvinding hebben gedaan of een goed idee hebben. Maar dit idee moet daarna wel uitgewerkt en in de markt gezet kunnen worden. Het begint natuurlijk allemaal met het beoordelen of het idee of product een kans van slagen heeft waardoor er energie in gestoken kan gaan worden. Marktonderzoek, financiele haalbaarheid, productiemogelijkheden, afzetkanalen, allemaal zaken die van belang zijn omdat daarna pas de “go or no go” gegeven kan worden. Wij begeleiden dit soort trajecten en soms gaat dit zover dat er patenten worden gelegd.

header-productlancering

Tijdelijk en vast personeel

Ook voor je zoektocht naar vast personeel kunnen wij je van dienst zijn door onze samenwerking met een gespecialiseerde partij. Deze partij werkt op een unieke manier om personeel te vinden en te laten reageren. Maar uiteindelijk ben je uiteraard zelf degene die tot uitnodigen van de kandidaten besluit. Je houdt zelf het roer in handen maar besteedt het werk uit.